Machtiging voor automatische incasso

 

Automatische incasso

Herkent u het probleem dat u wilt gaan vissen, maar waar is mijn vispas? Wanneer heb ik betaald?

Dat kan eenvoudig verholpen worden. U kunt bij de club een automatische incasso afgeven zodat wij begin november de contributie van uw rekening afschrijven en u in de laatste week van december uw nieuwe vispas automatisch thuis gestuurd krijgt. U kunt gaan vissen zodra u daar zin in heeft.

Maar dat is toch niet nodig want ik kan het bedrag toch wel zelf overmaken. Dat klopt maar vaak denkt u pas aan uw vispas als u wilt gaan vissen, en met de automatische incasso kunt ervoor zorgen dat u ook meteen kunt gaan vissen als u wilt, en niet eerst een betaling moet gaan regelen en dan nog wachten op de vispas.

Wilt u een automatische incasso afgeven, dat kan eenvoudig. Vul het formulier in en maak er een foto of scan van. U kunt dit mailen naar info@ruischvoorn-tilburg.nl of naar carin.ruischvoorn@gmail.com . U mag het formulier ook bij ons afgeven of per post sturen naar KEHV de Ruischvoorn, Centaurusweg 140, 5015 TA Tilburg.

Op onderstaande link kunt u het machtigingsformulier downloaden

KEHV de Ruischvoorn machtigingsformulier

Het bestuur wil het voor u zo gemakkelijk mogelijk maken. Vul het formulier vandaag nog in en lever het bij  ons in. Om al in 2023 van de automatische incasso gebruik te kunnen maken hebben wij het ingevulde formulier voor 1 oktober 2022 nodig.

Namens het bestuur, Carin