Afbeelding
FAQ

Veelgestelde vragen

FAQ

We krijgen regelmatig vragen over het lidmaatschap, leest eerst even de FAQ`s, waarschijnlijk staat het antwoord op uw vraag hierbij.

1 Hoe kan ik lid worden?

A}Direct betalen en vissen via Sportvisserij Nederland

B) Door u online aan te melden als lid door dit formulier in te vullen

C) U koopt een vergunning bij een van onze wederverkopers, Raven, Hertog Hengelsport, Fauna, Vogelasiel Tilburg, Van Gool Hilvarenbeek

D) Op donderdagavond tussen 19.00 en 20.00 kunt u een vergunning kopen tijdens de inloopavond van onze vereniging in het clubgebouw Centaurusweg 140, let op u kunt bij ons niet pinnen.

2 Ik wil lid worden via de meedoen regeling

Op donderdagavond tussen 19.00 en 20.00 kunt u zich aanmelden tijdens de inloopavond van onze vereniging in het clubgebouw Centaurusweg 140.

U dient een geldig ID te overleggen en de brief van de gemeente met uw clientnummer van de meedoenregeling, ter plaatse wordt dan de contributie afgeschreven van uw tegoed.

3 Ik ga verhuizen of ben verhuist

Vul hier uw adreswijziging in.

4 Ik ben mijn acceptgiro kwijt

Maak uw lidmaatschap over op Iban NL37 INGB 0001 1392 98 t.n.v. KEHV de Ruischvoorn te Tilburg onder vermelding van het vispasnummer.

5 Ik wil mijn lidmaatschap opzeggen

Vul dit formulier in.

6 Ik heb een vraag aan de ledenadministratie

Vul het formulier in op deze pagina

7 Waar mag ik vissen met een Ruischvoornvergunning?

Zie viswateren voor de wateren van de Ruischvoorn, u mag ook vissen in de wateren in de Lijst van gedeelde viswateren.

Zie ook de visplanner, vul hier uw vispasnummer in en het viswater en u kunt meteen zien of u daar mag vissen en wat de speciale bepalingen zijn.

8 Waar kan ik een dag of weekvergunning verkrijgen?

Deze zijn te koop bij onze wederverkopers: Raven, Hertog Hengelsport, Fauna, Vogelasiel Tilburg en van Gool in Hilvarenbeek.

Dagvergunning 5 Euro en weekvergunning 10 Euro.

9 Ik ben ook lid bij een andere hengelsportvereniging, krijg ik dan 2 vispassen?

Ja, de vispas is het bewijs van lidmaatschap. U kunt de afdracht aan Sportvisserij Nederland terugvragen via deze link: https://www.sportvisserijnederland.nl/vispas/contact-service/dubbele-afdracht.html . Als het eenmaal bekend is bij Sportvisserij Nederland dat U meerdere vispassen heeft dan wordt de afdracht voortaan jaarlijks automatisch in mindering gebracht.

 

Stel uw vraag

1 Stap 1
2 Stap 2