Afbeelding
FAQ

Veelgestelde vragen

FAQ

We krijgen regelmatig vragen over het lidmaatschap, leest eerst even de FAQ`s, waarschijnlijk staat het antwoord op uw vraag hierbij.

1 Hoe kan ik lid worden?

A}Direct betalen en vissen via Sportvisserij Nederland

B) Door u online aan te melden als lid door dit formulier in te vullen

C) U koopt een vergunning bij een van onze wederverkopers, Hertog Hengelsport, Fauna, Manege Thielen, Van Gool Hilvarenbeek

D) Op donderdagavond tussen 19.00 en 20.00 kunt u een vergunning kopen tijdens de inloopavond van onze vereniging in het clubgebouw Centaurusweg 140, u kunt voortaan bij ons pinnen.

2 Ik wil lid worden via de meedoen regeling

Het aanvragen van een vispas via de meedoen regeling kan op 2 manieren,  gewoon langskomen bij ons clubgebouw op donderdagavond met de brief van de  meedoenregeling en een geldig ID, ter plekke kan dan uw contributie worden afgeschreven van het tegoed bij de meedoenregeling en u krijgt meteen uw vergunning mee.

De 2e manier is door het invullen van dit formulier

Wordt U nieuw lid?

Dan graag aanleveren, kopie ID, pasfoto en brief van de meedoenregeling met dit formulier,

Uw aangeleverde bestanden zullen na verificatie worden gewist, dit ivm met Uw privacy.

Na het afschrijven van de contributie zullen Uw vergunningen worden thuisgestuurd.

Was U al lid vorig jaar?

Dan volstaat het leveren van een kopie vispas en de brief van de meedoenregeling met dit formulier , na het afschrijven van de contributie zullen Uw vergunningen worden thuisgestuurd.

 

3 Ik ga verhuizen of ben verhuisd

Vul hier uw adreswijziging in.

4 Hoe kan ik betalen?

Maak uw lidmaatschap van 48 euro over op Iban NL37 INGB 0001 1392 98 t.n.v. KEHV de Ruischvoorn te Tilburg onder vermelding van het vispasnummer.

5 Ik wil mijn lidmaatschap opzeggen

Vul dit formulier in.

6 Ik heb een vraag aan de ledenadministratie

Vul dit formulier

7 Waar mag ik vissen met een Ruischvoornvergunning?

Zie viswateren voor de wateren van de Ruischvoorn, u mag ook vissen in de wateren in de Lijst van gedeelde viswateren.

Voor de complete tekst van de lijst van viswateren van de Ruischvoorn, klik hier

Zie ook de visplanner, vul hier uw vispasnummer in en het viswater en u kunt meteen zien of u daar mag vissen en wat de speciale bepalingen zijn.

8 Waar kan ik een dag of weekvergunning verkrijgen?

Deze zijn te koop bij onze wederverkopers: Hertog Hengelsport, Fauna, Manege Thielen en van Gool in Hilvarenbeek.

Dagvergunning 5 Euro en weekvergunning 10 Euro.

9 Ik ben ook lid bij een andere hengelsportvereniging, krijg ik dan 2 vispassen?

Ja, de vispas is het bewijs van lidmaatschap. U kunt de afdracht aan Sportvisserij Nederland terugvragen via deze link: https://www.sportvisserijnederland.nl/vispas/contact-service/dubbele-afdracht.html . Als het eenmaal bekend is bij Sportvisserij Nederland dat U meerdere vispassen heeft dan wordt de afdracht voortaan jaarlijks automatisch in mindering gebracht, voor uw vispas van de vereniging waar u hoofdlid bent betaald u wél de afdracht.

10 Ik ben mijn vispas kwijt.

Niets is zo vervelend als je geplande visdag in het water te zien vallen omdat je VISpas nergens te vinden is. Via www.mijnsportvisserij.nl is er nu een oplossing voor dit euvel.
Hier kun je na verlies van je VISpas namelijk direct een duplicaat aanvragen en betalen. Vervolgens staat er een tijdelijk bewijs ter download beschikbaar, waardoor je direct weer naar de waterkant kunt. Je ontvangt binnen zeven werkdagen de definitieve VISpas, indien u de vergunningen ook kwijt bent dan kunt u een duplicaat krijgen, kosten 20 euro, na ontvangst op onze rekening krijgt u die thuisgestuurd, of u komt een set ophalen op donderdagavond tussen 19 en 20 uur en rekent ter plekke af.

 

Stel uw vraag

1Stap 1
2Stap 2