Afbeelding
Foto van de maand

De mooiste vismomenten vastgelegd

Fotowedstrijd

Jij maakt toch veel mooiere visfoto’s dan je vismaat? Om dat te bewijzen kun je nu meedoen aan de Ruischvoorn fotowedstrijd. Stuur je allermooiste foto in voor de laatste dag van de maand en win een tegoedbon van Raven,  Hertog of Fauna. En natuurlijk een maand lang jouw foto op de site. Komend jaar zal er elke maand een nieuwe winnaar worden gekozen. Aan het einde van het jaar is er een hoofdprijs over alle ingezonden foto’s van 2019. De prijs is nog een verassing.

Op de foto hoeft niet persé een vis te staan, maar het moet wel met vissen te maken hebben. Een mooie actiefoto van een visser, een sfeerfoto met hengels of natuurlijk die ene mega vis. Kortom wees creatief!

Graag de foto met een zo hoog mogelijke resolutie insturen ivm eventuele publicatie op de site.

De winnende foto wordt aan het eind van de maand door het bestuur van de Ruischvoorn gekozen. Daarna wordt deze gepubliceerd op onze site. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op met de winnaar om de prijs te overhandigen. Alleen inzendingen van leden met geldig vispasnummer van KEHV Ruischvoorn worden meegenomen in de beoordeling. Over de keuze van de jury kan niet gecorrespondeerd worden.

De inzending kan alleen via deze pagina worden geupload. Dus niet via mail,  Instagram of Facebook.

Afbeelding

Doe mee met de "foto van de maand" en maak kans op een tegoedbon