Afbeelding
Wilhelmina Predator Challenge 2024

De roofviswedstrijd van Tilburg

Afbeelding Wilhelmina Predator Challenge logo

Over de wedstrijd...

Doe mee aan de ultieme uitdaging voor roofvissers: de Wilhelmina Predator Challenge! Op zondag 1 september 2024 wordt het Wilhelminakanaal tussen Tilburg en Biest Houtakker omgetoverd tot het strijdtoneel voor fanatieke vissers!

Laat je vaardigheden zien en maak kans op mooie prijzen terwijl je samen met je vismaat de strijd aangaat met de grootste roofvissen in het kanaal. Het enige wat je nodig hebt is je favoriete kunstaas en een flinke dosis visplezier!

Of je nu een doorgewinterde visser bent of net begint, iedereen is welkom om deel te nemen aan deze spannende wedstrijd. Er wordt uitsluitend gevist in koppels, dus vorm een team met een vriend(in), familielid of vismaat en laat zien wat jullie in huis hebben.

Afbeelding

Meer info

Naast de opwinding van de wedstrijd biedt de Wilhelmina Predator Challenge een geweldige kans om nieuwe mensen te ontmoeten, ervaringen te delen en samen mooie herinneringen te creëren. Het inschrijfgeld bedraagt slechts € 15 per koppel dus schrijf je vandaag nog in en maak je klaar voor een dag vol avontuur, spanning en sportiviteit aan het prachtige Wilhelminakanaal.

Lees het wedstrijdreglement goed door, hier vind je alle informatie omtrent regels, prijzen, parcours etc terug. Mocht je toch nog vragen hebben, dan zijn we bereikbaar via roofvissen@ruischvoorn-tilburg.nl

We zien je graag op 1 september!

Met sportieve groet,

Roofvisafdeling KEHV de Ruischvoorn

Inschrijven Wilhelmina Predator Challenge 2024

1Gegevens hoofddeelnemer
2Gegevens teampartner
  • Schrijf je nu in met je teampartner voor zondag 1 september 2024. Let op! Jullie inschrijving voor de wedstrijd is pas geldig als alle informatie over jou en je teampartner zijn ingevuld!
  • DD dash MM dash JJJJ