Aanschaffen vispas en meteen vissen

24 april 2020 in Algemeen

Het zijn roerige tijden met weinig mogelijkheden tot ontspanning, dat merken wij ook want de hoeveelheid vispassen die aan worden gevraagd zijn ongekend.

Hier even de mogelijkheden om een vispas te verkrijgen en ook meteen te kunnen vissen:

A)Direct betalen en vissen via Sportvisserij Nederland

B) Koop een vergunning bij onze wederverkopers: Hertog Hengelsport, Fauna, Manege Thielen, Van Gool Hilvarenbeek

Het aanvragen van een vergunning via het formulier op onze site duurt langer, we moeten eerst kijken of er daadwerkelijk betaald is, pas daarna kunnen de vergunningen worden verstuurd.

We werken puur met vrijwilligers die ook nog werken dus de tijd om daar in te steken is beperkt en een beroepskracht kunnen we niet betalen.

Ook krijgen we veel vragen of er dan geen tijdelijke vergunning kan worden afgegeven, dat is nog meer werk, ook dan zal er eerst moeten worden gekeken of er is betaald.

Bijkomend probleem is dat we geen officiële tijdelijke toestemming kunnen afgeven omdat dit via Sportvisserij Nederland loopt, daar staat een uniek nummer op wat correspondeert met het nummer op Uw toekomstige vispas komt te staan. En handhavers zoals BOA`s en politie kunnen een zelf verstrekte tijdelijke toestemming als niet geldig bestempelen met een bekeuring tot gevolg.

Dus wil je meteen vissen, maak dan gebruik van bovenstaande mogelijkheden.

Wij hopen op Uw begrip en wensen U veel visplezier en een goede gezondheid toe.

Bestuur Ruischvoorn.