Calamiteiten Melden     

 

nbanner1.jpg

Wil je ook een nachtvispas voor de Lange Jan verdienen, klik dan hier om je op te geven voor de opruim- snoei dag op de Lange Jan op 31 maart, aanvang 10.00

Er zijn wat bomen omgewaaid die we als het lukt eruit willen halen en wat kleine snoei werkzaamheden. Ook willen we alle zwerfvuil rondom de put opruimen.

Heb je een boomzaag of snoeischaar neem die dan mee.

Ook voor het strooien van coccolietenkrijt op de leemputten te Esbeek zoeken we nog vrijwilligers op 7 april, ook zij krijgen een nachtvispas voor de Lange Jan uitgereikt.

Door dit krijt te strooien kunnen we het slib dat op de bodem ligt verminderen, 2 jaar geleden hebben we dit ook gedaan en dat was heel succesvol, na een jaar was de sliblaag met 12 cm afgenomen.

Ik zoek ook nog iemand met een buitenboordmotor (benzine) die op de boot van de Ruischvoorn gemonteerd kan worden, met boten gaan we het krijt verspreiden en de motor gebruiken we zowel als aandrijving als voor het mengen van het krijt dat we erin strooien.

Stuur ff een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als je mee wil helpen en je motor beschikbaar wil stellen, mocht het met het formulier niet lukken dan kun je ook een mail sturen met je gegevens.

IMG_6620.jpg

Website: Zegenrijk