Calamiteiten Melden     

 

nbanner1.jpg

 

De Ruischvoorn streeft ernaar om een zo groot mogelijk aanbod aan viswateren aan haar leden ter beschikking te kunnen stellen; de vereniging heeft dan ook zeer vele viswateren in haar beheer, waar leden mogen vissen voor een relatief lage contributie. Maak ook gebruik van dit grote aanbod en word lid.

Betalen met een automatische incasso is voortaan ook mogelijk.

Wanneer u lid wordt van KEHV De Ruischvoorn ontvangt u een vergunningenpakket met daarin de volgende visserijdocumenten:

  • De VISpas en Verenigingslijst van Viswateren van KEHV De Ruischvoorn, waarmee u niet alleen in de viswateren van De Ruischvoorn, maar ook in Breda (wateren van De Baroniesche Hengelaars) kunt vissen.

  • De Landelijke Lijst van Viswateren, waarmee u in combinatie met de Ruischvoorn-VISpas ook mag vissen in zeer vele landelijke wateren.

  • De vergunning van de Federatie Alm & Biesbosch.

  • De vergunning van de Federatie De Dongestroom.

Zowel junioren als senioren ontvangen al deze vergunningen bij het lidmaatschap! In welke wateren en onder welke voorwaarden u met de Ruischvoorn-VISpas mag vissen is duidelijk vastgelegd in de Verenigingslijst van Viswateren, de Landelijke Lijst van viswateren en de Federatieve vergunningen die samen met de VISpas worden verstrekt.

Hoe kan ik lid worden?

IMG_6718.jpg

Website: Zegenrijk