Calamiteiten Melden     

 

nbanner10.jpg

Verslag concourscommissie KEHV de Ruischvoorn 2017.

De concourscommissie bestaande uit Ad Verhoof, Ben Stoopen, Kees van den Broek en Nico de Roos heeft in 2017 weer diverse activiteiten georganiseerd. Een van de eerste activiteiten was een voorronde voor het Federatief Clubkampioenschap van de Federatie Zuid West Nederland. De eerste tegenstanders waren onze vrienden van de Oisterwijkse sportvissers. Ook dit jaar was het weer stuivertje wisselen. Vorig jaar wist de Ruischvoorn de eerste wedstrijd te winnen en nu was het weer Oisterwijk dat aan het langste eind trok.

Onder andere vanwege de goede organisatie door de concourscommissie van de Ruischvoorn werd de selectiewedstrijd van de Federatie Zuid West Nederland op de roeibaan in ons eigen Wilhelminakanaal gevist. Jammer dat zowel het aantal deelnemers als de gevangen vis wat aan de matige kant was. Ook wist niemand van de Ruischvoorn zich te plaatsen voor het Nederlands Kampioenschap. Volgend jaar beter!

Verder waren de verschillende vriendschappelijke uitwisselingswedstrijden met bevriende Belgische visclubs dit jaar weer heel gezellig.  Nog steeds geldt dat wij dan op enkele uitzonderingen na,  vaak wel flink achterblijven op de vangsten van onze Belgische vrienden, maar we blijven het proberen om van ze te winnen.

Natuurlijk zijn de belangrijkste evenementen de wedstrijden die wij zelf organiseren. Hieronder de winnaars:

Voorjaarswedstrijd:                      Ed Willems
1e Vrije hengelwedstrijd              Ronald Arts
1e Zomeravond wedstrijd           Jos Kosters
2e Zomeravond                                Adrie van Baal
3e Zomeravond                                Henri van Es
Zomeravondkampioen:                               Remco Mols
Koningsvissen:                                 Niels Evers
1e wedstrijd in Beerse                  Ad van Kollenburg
2e wedstrijd in Beerse                  Sjoerd Broekhuijsen
2e Vrije hengelwedstrijd              Herwi Smarius
Najaarswedstrijd                            Ben Stoopen

Op basis van de 6 beste resultaten uit bovenstaande wedstrijden wordt bepaald wie Visser van het jaar is. Voor 2017 is dat geworden:  Jos Kosters.

De concourscommissie heeft voor 2018 al weer een mooi wedstrijdrooster samengesteld, waarin er weer voor iedereen keuze voldoende is om voor leuke wedstrijden in te schrijven. Ik wil hierbij nog graag vermelden dat deze wedstrijden niet alleen voor de geregistreerde wedstrijdvissers zijn. Iedereen die lid is van onze schitterende visvereniging mag deelnemen aan deze wedstrijden.
Het inschrijfgeld voor deze wedstrijden is beperkt tot slechts 6 Euro en iedere deelnemer wint een prijs. Dus wij nodigen graag iedereen uit om eens een kijkje te komen nemen bij een van de wedstrijden of liever nog doe gewoon eens een keer mee. Immers hoe meer zielen hoe meer vreugd.

Ter afsluiting willen we nog graag de diverse vrijwilligers van onze vereniging bedanken voor hun hulp en assistentie bij onze diverse activiteiten. We kunnen dit niet allemaal alleen en waarderen jullie hulp bij het organiseren, voorbereiden, wegen etc. Bedankt!

Namens de Concourscommissie,

Ben Stoopen.

 

 

 

IMG_6620.jpg

Website: Zegenrijk