Calamiteiten Melden     

 

nbanner11.jpg

Kerstbingo december 2017

Op  vrijdag 15 december 2017 was het weer de dag van december kerst bingo.

Om 19.20 uur werd de deur weer geopend om de bingo fanaten weer binnen te laten zodat ze snel een plaatsje konden vinden voor de bingo avond.

Je ziet dat de groepen bijna altijd hun eigen plekje vinden. Het aantal personen was zeer goed te noemen en er was een geweldige fijne sfeer.

Na de eerste drukte aan de bar voor koffie en thee werd rond de klok van 20.00 uur het welkomstwoord uitgesproken.

Na de aankondiging van de nieuwe datums kaart dart avond op 2 februari 2018 en de paasbingo op 30 maart 2018, inschrijving kan men op deze avond al reeds doen. Aansluitend werd ook de datum van nieuwjaarsfeest 11 januari opgegeven, ieder is hier uiteraard ook welkom om de nieuwjaarswens naar elkaar uit te spreken.

In het welkomstwoord werd ook nog even stil gestaan bij het overlijden van de echtgenote van onze zeer gewaardeerde collega visser Broer Horsten, zijn echtgenote was in de ochtend uren overleden.
Aansluitend werd een minuut stilte in acht genomen.

Aansluitend werden de spelregels even uitgelegd.

Eerst vier rondjes, aansluitend een korte pauze waarin de visser van het jaar werd gehuldigd. Na deze Pauze en huldiging weer een spelronde van drie rondjes.

In de pauze daarna was het tijd voor het lotjes van koffieronde.

In de koffieronde is voor een rijtje vol een pakket van een aantal pakken koffie patch. Voor twee rijtjes vol uiteraard een groter aantal koffiepatch.

Voor een vol kaartje was er weer eens schitterende koffiemachine met koffiepatch te winnen.

Het aantal dubbele bingo’s viel reuze mee , slechts een enkel keer kwam het voor, natuurlijk werd er hierbij door middel van  een stok kaarten een kaart door winnaars getrokken, hoogste kaart de  tas met levensmiddelen, laagste kaart of kaarten een kerstbrood.

De dertig levensmiddelen tassen welke goed gevuld en de kerstbroden werden goed door de winnaars ontvangen.

Om 23.00 uur was het tijd voor de allerlaatste ronde.

In het eindwoord werd nog even aangestipt de site van de Ruischvoorn goed te blijven volgen voor de laatste nieuwtjes, waarbij men ook de vernoemde datums kan terug lezen

Een bedank voor de bingo man, Barmedewerkers en activiteiten commissie voor de geweldig inzet en ieder werd een veilige reis naar huis toegewenst.

Onder applaus werd de gezellige avond afgesloten.

De Activiteiten commissie met collega’s van de Bar kunnen daarna aan de slag om het clubhuis weer op orde te krijgen zodat de zaal en bar weer gereed zijn voor een volgende gebruik.

Alle bedankt voor de fijne avond, en graag tot een volgende keer,

Met vriendelijke groet namens de activiteitencommissie  Th mols.

 

IMG_8384.jpg

Website: Zegenrijk