Calamiteiten Melden     

 

nbanner3.jpg

Vispas online bestellen en meteen vissen klik hier of koop hem bij Glaudemans of Ravenof bij ons op donderdagavond van 19.00 tot 20.00 uur, U kan bij ons niet pinnen.  

Informatie over vergunningen

Kosten lidmaatschap 

Lidmaatschap beëindigen
Wervingsactie  Adreswijziging Contact ledenadministratie

 

Ledenwerf actie 2018

De laatste drie jaar loopt het ledenaantal omlaag, om het tij te keren en daarmee een goed beheer van ons viswater te borgen zijn we een wervingsactie gestart.

Hoe werkt het?

  1. Indien je als lid een nieuw lid aanbrengt ontvang je na betaling een waardebon van 10 Euro van Raven of Glaudemans naar keuze.
  2. Indien een nieuw lid zich zelfstandig aanmeld ontvangt die zelf deze waardebon na betaling, gelijktijdig met de vergunning.

Deze actie werkt alleen door gebruik te maken van het webformulier of door langs te komen op de inloopavond op donderdagavond tussen 19.00 en 20.00, alleen dan kunnen we controleren of het een nieuw lid betreft. 

Een week na betaling krijgt U uw vergunning thuisgestuurd, op donderdag avond kunt U de vergunning direct meekrijgen na betaling.

Deze actie loopt tot 31 augustus 2018, een vergunning voor volwassenen kost 42 Euro plus 5 Euro administratiekosten.

Klik hier  om u direct online aan te melden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dan hebben we ook nog onze kortingsactie, indien je na 1 september lid wordt voor zowel 2018 als 2019 dan kost een lidmaatschap 68 euro inclusief administratiekosten.

 

IMG_8271.jpg

Website: Zegenrijk