Calamiteiten Melden     

 

nbanner1.jpg

Vispas online bestellen en meteen vissen klik hier of koop hem bij Glaudemans of Ravenof bij ons op donderdagavond van 19.00 tot 20.00 uur, U kan bij ons niet pinnen.  

Informatie over vergunningen

Kosten lidmaatschap 

Lidmaatschap beëindigen
Wervingsactie  Adreswijziging Contact ledenadministratie

 

Sinds maart 2017 ben ik Voorzitter geworden van deze mooie vereniging, nou niet omdat ik dat ambieerde maar omdat onze Voorzitter wegens gezondheidsredenen zijn taak neer moest leggen en we al een half jaar zonder Voorzitter zaten heb ik toch besloten deze taak op me te nemen, ik zat al een jaar of 8 in het bestuur dus ik wist waar ik aan begon.


Maar dit stukje gaat niet over mij, maar over onze Vereniging die, en dat mag ik met trots zeggen, bruist van de activiteiten met een actieve club van vrijwilligers die al onze evenementen organiseren.


En dat doen ze hèèl goed, als zelfs Sportvisserij Nederland bij ons komt vragen hoe wij het voor elkaar krijgen om een Jeugd Karperclinic te organiseren met 80 jonge deelnemers dan is er een top-evenement neergezet.
De Jeugd Kijk en Doe dag die dit jaar voor de tiende keer werd georganiseerd is een klasse evenement geweest.

Ook het Jeugd Karperweekend in Veldhoven dit jaar was weer een groot succes met als hoofdprijs een ticket voor het Europees Kampioenschap Karpervissen in Tsjechië, een evenement waar dit jaar ook al twee jonge karpervissers aan mee hebben gedaan, begeleid door drie bestuursleden van de Karperafdeling en die wisten de 4e plaats te bereiken.


Om dit allemaal vol te kunnen houden zijn er vrijwilligers nodig om de afdelingen te versterken.
En wat zeker zo belangrijk is, is dat het Bestuur weer op sterkte komt, twee bestuursleden gaan er mee stoppen en onze Secretaris is inmiddels al gestopt na 26 jaar trouwe dienst.
Dus heb je interesse om je in te zetten voor deze gezellige vereniging, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan kunnen we een afspraak maken om een oriënterend gesprek te houden.


Wat ook een grote zorg is voor onze vereniging is het dalend ledental, 3 jaar geleden hadden we nog 4000 leden, dit is de laatste drie jaar teruggelopen naar 3400.
Nou is dit wel een landelijke trend, maar dat wil niet zeggen dat we bij de pakken neer gaan zitten.

 
Om alle activiteiten en de pachtgelden en het onderhoud van al onze viswateren te kunnen blijven betalen zullen we actief leden moeten zien te werven en daar gaan we dan ook serieus mee aan de slag.
Dus zullen we vaker de publiciteit gaan zoeken, bijgevoegde afbeeldingen, een artikel geplaatst in het tijdschrift de Draad.
We weten ook wel dat het gros van onze leden lid is vanwege onze visvergunning, maar het is toch het belang van alle leden dat onze vereniging blijft floreren om de visserij in onze regio op peil te houden.
Dus vandaar deze oproep voor vrijwilligers, delen wordt op prijs gesteld, hoe meer bereik hoe groter de kans dat er zich iemand aanmeld.
Fons Jonkers
Voorzitter K.E.H.V. de Ruischvoorn

artikeldraad2s
artikeldraads
artikeldraad2s
artikeldraads
1/2 
start stop bwd fwd
IMG_6627.jpg

Website: Zegenrijk