Calamiteiten Melden     

 

nbanner6.jpg

Vispas online bestellen en meteen vissen klik hier of koop hem bij Glaudemans of Ravenof bij ons op donderdagavond van 19.00 tot 20.00 uur, U kan bij ons niet pinnen.  

Informatie over vergunningen

Kosten lidmaatschap 

Lidmaatschap beëindigen
Wervingsactie  Adreswijziging Contact ledenadministratie

 

We krijgen regelmatig vragen over het lidmaatschap, leest eerst even de FAQ`s, waarschijnlijk staat het antwoord op Uw vraag hierbij.

1 Hoe kan ik lid worden?

      A) Door U online aan te melden als lid door dit formulier in te vullen 

      B) U koopt een vergunning bij een van onze wederverkopers, Raven, Hertog Hengelsport, Fauna, Vogelasiel Tilburg, Van Gool Hilvarenbeek

      C) Op donderdagavond tussen 19.00 en 20.00 kunt U een vergunning kopen tijdens de inloopavond van onze vereniging in het Clubgebouw Centaurusweg 140, let op U kunt bij ons niet pinnen.

2 Ik wil lid worden via de meedoen regeling

        Op donderdagavond tussen 19.00 en 20.00 kunt U zich aanmelden tijdens de inloopavond van onze vereniging in het Clubgebouw Centaurusweg 140.

        U dient een geldig ID te overleggen en de brief van de gemeente met Uw clientnummer van de meedoenregeling, ter plaatse wordt dan de contributie afgeschreven van Uw tegoed.

3 Ik ga verhuizen of ben verhuist.

    vul hier Uw adreswijziging in.

4 Ik ben mijn acceptgiro kwijt

   Maak Uw lidmaatschap over op Iban NL37 INGB 0001 1392 98 t.n.v. KEHV de Ruischvoorn te Tilburg onder vermelding van Uw vispasnummer.

5 Ik wil mijn lidmaatschap opzeggen

   vul dit formulier in.

6 Wat kost een vispas? zie https://www.ruischvoorn-tilburg.nl/vergunningen/vispas-ruischvoorn/contributie

7 Ik heb een vraag.

   Vul dit formulier in.

8 Waar mag ik vissen met een Ruischvoornvergunning? 

   Zie https://www.ruischvoorn-tilburg.nl/viswateren voor de wateren van de Ruischvoorn, U mag ook vissen in de wateren in de Lijst van gedeelde viswateren.

   Zie ook de visplanner , vul hier Uw vispasnummer in en het viswater en U kunt meteen zien of U daar mag vissen en wat de speciale bepalingen zijn.

 

IMG_6620.jpg

Website: Zegenrijk